Sarahah Reveal Tool

Wis sawetara sasi, lan app sosial jenenge "Sarahah" wis dijupuk saka separone wong kang ngginakaken ing media sosial. Iki wis dadi anyar 'topik panas' everyone wis ngomong bab lan nggunakake ing wektu sing padha. Supaya apa tenan Sarahah? Iku aplikasi sing ngijini sampeyan ngirim pesen anonim kanggo sawijining kedhaftar, lan bab apik bab iki sing ora kudu ndhaftar dhewe ing dadi bisa kanggo ngirim pesen. Yen ora swasana ati kanggo nampa wong-wong mau, mung ngirim tanpa gadhah kanggo ndhaftar; iki mesthi njupuk akèh beban mati saka pundak wong kang.

App cukup prasaja kanggo operate. Kabeh duwe do download menyang Android utawa iOS lan miwiti. Yen sampeyan arep nampa pesen banget banjur kanggo sing, sampeyan bakal kanggo ndhaftar dhewe karo app kanthi menehi ing informasi kaya jeneng lan alamat email. Ana uga web sing bisa ngakses, mung ing ngono sampeyan ora duwe telpon, kanggo ndeleng apa pesen sing njupuk. App misale jek kaya siji menarik lan utamané diantara cah anom amarga padha ora bisa koyone njaluk mati mau kapan wae rauh.

Nalika wong sing diwenehi kasempatan kanggo ngomong soko kanggo wong tanpa gadhah kanggo mbukak identitas sing, padha kathah nyabrang Papan. Minangka akeh iki nemu macem, iku nemu sing sethitik curious kanggo wong liyane ngerti sing ngirim kabeh pesen sing. Sampeyan pengin mangerteni sing wis ngujo rahasia kabeh wektu iki utawa cara liyane babak. Carane badhe aran yen njaluk ngerti sing ana pungkasanipun soko sing bisa mbantu kokain jeneng sing? cantik bungah, tengen? uga banjur, nggancaraken dhewe amarga apa kita kudu ing rencana kanggo sampeyan tenan arep matèni sing penasaran panjenengan.

The Sarahah mbukak alat Urut saka hack menyang app iki kang ngijini sampeyan ngerteni jeneng lan identitas sing ngirim sampeyan sing pesen anonim. Wis sistem deteksi kang alamat IP pangguna wis dilacak, lan banjur rincian kaya jeneng lan alamat email sing presented kanggo siji panggonan. Alat ora ing sembarang cara ilegal, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab nggunakake. Iku mung ana kanggo nggawe urip sing sethitik kurang curious.

Kemungkinan karo alat mbukak iki telas. Sampeyan saiki duwe kasempatan kanggo ngerti apa wong-wong ing panggonan makaryo mikir bab sampeyan utawa apa wong sampeyan nelpon kanca sing tenan kanca-kanca utawa ora. Langit punika watesan karo alat iki; sing anggere wong njaluk ngerti bab iku lan mungkasi nggunakake app Sarahah ing Panggonan pisanan. dadi, nganti sing mengkono, nggunakake kesempatan kanggo njawab kabeh sing pitakonan ing sirah karo kita mbukak alat Sarahah.

Coba lan seneng!

Ninggalake a Reply